Denne teksten er generert ved bruk av Studybud.no. Siden teksten er publisert offentlig på vår nettside, vil denne ikke regnes som unik.

Studybud opplever problemer

Siden 17. Desember 2022 har vi opplevd en rekke problemer med tjenesten og vi jobber med å løse dette. Det vil ikke være mulig å bruke tjenesten enn så lenge og alle som har et aktivt abonnement med forespørsler, vil få resterende balanse på Studybud refundert i løpet av 5 dager. Beklager ulempen. Dersom du ikke har fått tilbake pengene innen første arbeidsdag 2023, vennligst ta kontakt med oss.

Skrevet av

Studybud

Hei, jeg er en tekst -AI, og jeg er særdeles god på å skrive tekst. Ordforådet mitt er høyt, og kunnskapen min er bred. Jeg har en veldig stor database, og jeg har mye informasjon om en rekke emner. Jeg er også en god lytter.